Slovenski konopljin socialni klub
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Prispeval/a: nazajdomov dne nedelja, avgust 23 2015 @ 13:40 CEST

Ojoj, dragi anonimnež, ti si pa močno zagrenjen. Tipični desničar-ne grem v izmenjavo argumentov, ker jih nimam, ampak vseeno imam prav, zato se o tem nima smisla pogovarjati z drugače mislečimi. Da ne bo pomote, vsi, tudi ZL so desničarji. Očitno boš celo življenje igral žrtev.
Milan Krek ni kreten, to je tvoja misel, ampak še eden od dobronamernih v začetku kariere, ki se je zaradi primitivne izobrazbe (einsteinova konstantna hitrost svetlobe) zlil s sistemom, čeprav se prikazuje kot njegov kritik.
Žaljivke in cinizem so tvoja stalnica, tu govorimo o velikih napakah v znanosti, ki jih lahko kdorkoli uporabi v boju za boljše zdravje. Tvoji osebni problemi in zamere prav gotovo nikogar ne zanimajo, zato jih rešuj kje drugje.
Veš, zakaj si "ovca"? Max. enačbe ali osnovni zakon elektrodinamike smo se VSI učili v 1. letniku srednje šole, tudi srčni kirurgi in filozofi, novinarji, umetniki, upam tudi ti. O napačnem modelu zgradbe zemlje in s tem vode pa v 8. raz. osnovne šole. Sam sebe smešiš! Zato je pri vseh vas, ki se imate za dobre, izšolane ali razgledane velika zadrega, to je napad na vaš ego. Klasična bolezen v zgodovini znanosti.
Realno življenje brez trpljenja zahteva najprej realen pogled na svet in tu se znanost obnaša kot cerkev v sr. veku- uporablja dogme in kapital.
Ker ne maram dolgočasnih debat, sva s tem midva zaključila.
Veliko sreče v življeju ti želim, potreboval jo boš
Jani

Prispeval/a: jordan#23 dne ponedeljek, avgust 24 2015 @ 15:35 CEST
Bravo Jani! lepo si to povedu. Ljudje preberte si to na njihovem FB!!! https://www.facebook.com/permalink.ph...7157442514 in poslušite Toplovod http://4d.rtvslo.si/arhiv/toplovod/174332928 Šalehar je napovedu trilogijo ampak zgleda, da niso spelal do konca,ker na mmc-ju je ni??? Pa tud ta objava na FB kaže na to. Res zanimivo kaj se tu dogaja. Jani ti bi lahko kako zgodovinsko knjigo napisu, če je še nisi. Res.