Slovenski konopljin socialni klub

Spoštovani bodoči doktor znanosti Milan Krek!

 

Kot zdravnika in največjega strokovnjaka za droge v Sloveniji bi vam rad zastavil nekaj enostavnih vprašanj:

 

  1. Kaj upravlja opazovane biokemične procese v DNK? Še bolj konkretno; kako potuje električen signal po centru za ugodje v možganih med eno celico po živcu do sinapse druge celice. Kakšne oblike in lastnosti je signal, medtem ko potuje po živcu? Namig-življenje dobimo, ko ena celica da potrebno informacijo in energijo drugi celici za delovanje. Zakaj ne uporabljajo žic za prenos energije?
  2. 70% smo sestavljeni iz vode? Kako se energija in informacije prenašata skozi tekočine v telesu in kaj je vloga vode v zgradbi telesa?
  3. Elektromagnetni valovi so škodljivi za človeško telo, kakšen el. signal torej potuje po telesu? Pojasnite mi prosim, saj ste velik strokovnjak, zakaj uporablja računalnik delovni takt nekaj gigaHertzov, človeški možgani pa 10 Hertzov? In ne potrebujemo sistema za hlajenje!
  4. Pa še malo osnov kemije. Več je delcev v atomu, manjši postaja atom. Zakaj? Poglejva primer. Če razpade nevtron, dobimo proton in elektron, a ta elektron je večji, kot je bil nevtron! Kako je to mogoče?

Pravite, da veliko berete in spremljate stvari v znanosti. Močno dvomim, ampak bo že bolje. Odgovori na ta vprašanja so zelo enostavna, če upoštevate napako v Maxwellovih enačbah, ki je znanstveno dokazana od l. 2009 in osnove trigonometrije- pravilo kvadrata razdalje. Imate priložnost, da spoznate svoje zablode in napredujete v znanju delovanja narave, ki deluje na skalarne valove-več dimenzionalno, namesto vaše Einsteinovske primitivne-enodimenzionale akademske znanosti!

Vi pravite, da je konoplja droga, jaz pa trdim da je potem tudi pšenica droga, saj jo uživate odločno preveč. Za razliko od nje pa je konoplja lahko tudi zdravilna! In rad bi vaše znanstvene argumente, da so sintetični proizvodi enakovredni ali boljši od naravnih?

Vi ste predstavnik primitivne družbe, ki nekritično kot ovce sprejema primitivne znanstvene razlage. Rad bi se soočil z vami in upam da ne boste ubrali taktike nič ne vidim nič ne slišim. Če skupaj z vašimi akademskimi prijatelji ne morete odgovoriti na ta vprašanja, morate ljudem iz etike in humanosti takoj omogočiti lastno gojenje konoplje, ker je najboljše in najcenejše zdravilo na tržišču in priznajte svoje omejeno znanje, saj le tako lahko napredujete v znanju, kar pa je vaša iskrena želja, mar ne?

Naslednjič bi lahko spregovorila o napačni definiciji placebo efekta in kako se tega veseli farmacija? Z uporabo vrtinčastih krogel(vrtinčasti tok+potencialni vrtinec) lahko enostavno razložimo delovanje energetskega telesa v fizičnem telesu ali brez njega.

Če ljudem ne morete pomagati, jim ne smete preprečevati uporabe zdravilnih NARAVNIH snovi iz kakršnih koli razlogov. Pravica do zdravja je dovolj velik in pravičen razlog za državljansko nepokorščino pri uporabi konoplje! Levi, desni- vsi primitivni!

Veselim se najinega srečanja in vam pošiljam en lep skalarni pozdrav iz Domžal!

Mihelič Jani

 

Spoštovani bodoči doktor Milan Krek in ves akademski zbor - NIČ NE VIDIM NIČ NE SLIŠIM http://newdelz.com/countrywidedispensaries/wp-content/uploads/sites/88/2014/08/Cannabis-Dispensary.jpg


EM valovi in skalarni valovi so...


Sorodne povezave

Trackback

Trackback URL for this entry: http://sksk.si/trackback.php/DoktorZnanostiMilanKrek

Here's what others have to say about 'Spoštovani bodoči doktor znanosti Milan Krek!':

Odbor za konopljo - Kam nas pripeljejo poroÄŤila NIJZ
Tracked on torek, junij 27 2017 @ 10:36 CEST

Spoštovani bodoči doktor znanosti Milan Krek! | 13 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Prispeval/a: ubot dne četrtek, avgust 13 2015 @ 10:57 CEST

Napaka: Elektron je reda velikosti precej manj kot nevtron.

Prispeval/a: nazajdomov dne ponedeljek, avgust 17 2015 @ 23:07 CEST
Pozdravljen Ubot, ni napaka. Trditev se nadaljuje: ker je polje znotraj nevtrona veliko večje in le to zmanjšuje velikost elektrona. Eter je polje, kjer je električno polje generirano iz magnetnega in obratno izključno na osnovi relativne hitrosti. Energija je opis stanja elektromagnetizma (elektromagnetnega vrtinca). Šibka in močna jedrska sila ter gravitacija niso sile, ampak posledice in jih za realen opis ne potrebujemo. Iz trigonometrije E,H ~ 1/r2 sledi, da polje določa dimenzijo. Prof.Dr. Konstantin Meyl z izračuni potrdi svoj pristop v knjigi Od jedrske fizike in fuzije do nanotehnologije, ki ti jo prilagam tu https://www.facebook.com/493267157442...mp;theater in upam, da jo boš prebral in poizkusil dokazati, da se moti. To je pravi pristop do znanja. O tem govori tudi v prvem pogovoru, ki je v naši razpravi.
Lep pozdrav Jani Mihelič
Vsem, ki se strinjate s prebranim
Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, avgust 13 2015 @ 15:19 CEST

Zdravo, sem zagovornik marihuane in redni uživalec, tako da me prosim ne spljuvati že s prve. Prav tako podpiram njeno legalizacijo in uporabo tako v zdravstvene kot tudi rekreativne namene. Ravno zato me taki in podobni članki preprosto razjezijo. Butasti, nerazgledani komentarji avtorja tega članka, idiotske primerjave med marihuano in pšenico ali ne vem čem že... Prosim no. Razumem da je ti je smešno, vendar da pa bi realno komentiral in se posvetil bistvu problematike, to pa ne. Da ne govorim o "vodji" SSKS-ja (če je to ta tip na zgornjem bannerju), ko sem zadnjič gledal debato na planetTV o legalizaciji industrijske konoplje... Ni mi jasno a je bil tipo tolk zadet da ni znal nič intelektualnega iz sebe spravit, ali pa je samo butast:/ škoda, zaradi takih in podobnih KRETENOV se postopek legalizacije in splošne sprejemljivosti še vedno nahaja v senci.

Vsem, ki se strinjate s prebranim
Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, avgust 13 2015 @ 16:57 CEST

Se strinjam z vsem zgornjim, velja enako zame.

Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, avgust 13 2015 @ 22:04 CEST

Jaz sem tudi zagovornik legalizacije, ampak spogledovanje s tole kvazi znanostjo nam ne bo v prid. Prav tako, je fb stran delila par dni nazaj tuji članek s komentarjem: znanstveni podatki o endokanabidoidnem sistemu. Prvič tisti članek je poljudna znanost, drugič, če ga je kdorkoli prebral, lahko hitro potegne sklep da je rekreativno uživanje slabo, ima negativne efekte na možgane, sploh pri najstnikih, in pri rednih dolgoletnih uživalcih.

Prispeval/a: Anonymous dne nedelja, avgust 16 2015 @ 15:10 CEST

To je pa dodatni problem današnjega naroda. Samo da je neka beseda, ki jo ne razume, in si nato malo prebere o tem na spletu (je pač laik na tem področju), sliši par "modrih" mnenj na kakem forumu in lej ga zlomka, že je doktoriral:D potem pa vsak drugemu pamet soli, in je naenkrat expert na teh področjih. Najhuje pa je ko začno nabijati glede biologije, kjer še biologi sami ne poznajo specifičnosti protokolov, ki se dogajajo znotraj naših teles. Vendar neki novinarji za "ne bom omenjal katere vse časopise" in tudi folk na tej strani, da ne bo pomote, vedo in razumejo nekaj, kar drugi študirajo po 10 let na fakultetah...

Prispeval/a: nazajdomov dne ponedeljek, avgust 17 2015 @ 23:11 CEST

Za vse anonimne slovenceljne!
Vsi vi, primitivno izobraženi, polni cinizma in vulgarnosti, preden nadaljujete, pomislite nekaj. Naša razprava z "uradno znanostjo"temelji na problemu Maxwellovih enačb. To sploh ni enačba, ampak dogovor, saj do danes še nihče ni matematično potrdil, da so magnetni monopolo nič! In vsi vi ste hodili v šole in to špekulacijo nekritično sprejeli, pa še otroke učite istih zablod in paradoksov. Ste samo verniki kopenhagenskega dogovora(1925-1927), nič boljši od farizejev. Znanstveniki vam govorijo pravljice, ne znajo pa povedati, kje za vraga v vesolju nastane voda. Če ne morete znanstveno zagovarjati osnovnega zakona elektrodinamike, sklonite glave, utihnite in pustite druge, ki hočejo z argumenti dokazati, da se motim. Če žalite mene, žalite tiste, ki jih predstavljam. In Oni vam bodo presodili, ko boste prosili v etru za milost zaradi vaše ignorance, trdosrčnosti in sebičnosti. In pot po kateri vijugate ne pelje Domov med vijolice, ampak v mrzzzlo temo, kjer neprestano močnooo smrdi. In ta smrad dotolče vsakega.
Kar misliš, to si! Vsaka misel je shranjena kot vrtinec in se prezentira ob zaključku šole imenovane življenje. Zakaj ne bi bili prijazni in spoštljivi, kajti res je, da se vse vrača in plača. Razen, če magnetni monopoli ne obstajajo, potem sem tudi jaz navadna ovca.
Vse vas vabimo na okroglo mizo, ki jo bomo kmalu pripravili. In pozorno bom prisluhnil vašim argumentom.
S spoštovanjem,
J. Mihelič, parapsiholog

Prispeval/a: Anonymous dne sreda, avgust 19 2015 @ 09:29 CEST

pa ti si tak nor Jani. dajte no resno, taki članki so za v misterij al kaj je ona revija. če ste neko resno društvo se obnašajte še tak. pa nehajte prosim objavlat neke napol poljudnoznanstvene članke, ki če jih dobro prebereš so skregani z vašim prepričanjem, pa nekih prispevkov, ko so iz satiričnih spletnih strani al pa ko ste nekrat se sklicevali na prispevek iz onion tv. pa kaj ne vidite da mate vedno manj podpornikov (in ne mislim legalizacije konoplje, ampak vasega drustva). če glejte kak ste nazadovali v zadnjih par letih. vsaj na javnih debatah bodite prooooooosim malo bolj pri sebi. ker to kaj se dogaja z vašim predsednikov na intervjujih je žalostno pa vam škodi. če pozabi po 30 sekundah vprašanje ko mu ga zastavi novinarka. pa nehaj ze enkrat s tem diabetesom prosim, ja razumemo, sej si si ga 'ozdravo' s konopljo. pa ne me zaj popljuvat, tak ko vsakega, ko se ne strinja do zadnje črke z vami. tudi jaz podpiram legalizacijo in v zdravstvene in rekreativne namene. ampak ne na tak način. ker mečete slabo luč na vse ki uzivajo konopljo. niso vsi, ki jo uživajo konopljo nesposobni spravit en normaln stavek skupaj.

Prispeval/a: nazajdomov dne sreda, avgust 19 2015 @ 17:50 CEST

Hmm, anonimni sl. Če si ti primer normalnega osebka te plehke družbe, potem sem jaz raje nor, hvala. A ti sploh veš, kaj je osnovni zakon elektrodinamike? V svoji kritiki si pozabil napisati, kako nastane voda.
Poln si jeze in filozofiraš v prazno, pokroviteljsko svetuješ, obračaš besede in žališ, obenem pa si se postavil v vlogo žrtve, saj naj bi mi zahtevali, da se z vsem strinjaš. Mi samo postavljamo enostavna vprašanja za naše "strokovnjake" in pričakujemo odgovore, saj so plačani za to. Namesto stroke, ki se že polno leto izogiba odgovorom, se pojavijo nabijači megle, kot si ti.
Jaka Bitenc sksk morda ni najlepši in najbolj uglajen, je pa eden redkih, ki se je hrabro izpostavil in živi za svoja prepričanja, mnogo dobrega naredil in plačal že veliko ceno, ampak ne odneha. Kdaj pa si ti kaj naredil za koga drugega?
Upam, da se kmalu vidimo iz oči v oči.
Lep pozdrav
J. Mihelič

Prispeval/a: Anonymous dne petek, avgust 21 2015 @ 02:47 CEST

Dragi parapsiholog (karkoli to že pomeni) Jani Mihelič
Namen mojega komentarja ni bil spuščanje v debato o tem kako nastane voda in debatiranje o zakonih fizike, ker o tem prvič vem bolj malo, drugič pa tudi če bi za to področje bil največji strokovnjak na tem planetu in bi imel trdne dokaze, ki bi zavračali tvoje trditve, bi se po moje ti raje pojedo, kot pa priznal da nimaš prav. Ze iz tega razloga bi bila takšna debata brezpredmetna. Roko na srce sploh ne vidim smisla tvojega prispevka in kako bi naj doprinesel kaj k legalizaciji konoplje. Prav tako ne vidim smisla v zasliševanju Kreka (ki ja, je kreten, tu se strinjam z vami), ki je zdravnik, o fiziki in Maxwellovih enačbah, to je ravno tak kot bi jaz tebe spraševal o srčni kirurgiji, pa pričakoval, da boš kaj vedo. Dobro no, če je bil smisel tega, da bi s tem dokazal kakšen genij si potem ok ajde, si dosegel kar si hotel. No tega da jaz obračam besede in filozofiram ter prodajam meglo sploh ne mislim komentirati. Prosim pa, če me že misliš napadat, potem si vsaj preberi moj komentar. Nihče ni ničesar rekel o tem, da bi vi naj zahtevali, da se vsak strinja do zadnje črke z vami. Želel sem samo poudariti da vaše društvo in vaši vodje prenašajo kritiko približno tako dobro kot 10 letni razvajen otrok. Na primer, na svoji fb strani ste objavili trditev, da je kemoterapija uspešna v samo par procentih (mislim da okoli 3), hašiševo olje pa zagotovo v 70(mislim da je bilo toliko). Ker to težko verjamem, sem pod objavo zelo vljudno napisal, če bi lahko za to predložili dokaze. Ne z namenom diskreditacije vaše trditve in društva, ampak me je resnično zanimalo ali take raziskave obstajajo in kako so bile izvedene. Prav tako se spodobi priložiti dokaz ob takšni trditvi. Sledil je napad približno 5ih ljudi na mene, v smislu, kaj si mislim in da sem ovca, ter da naj vas neham napadat, naj odprem oči in vidim temo in ne luč, ter da sem plačan od farmacevtske mafije. In nihče se ni spomnil, da bi mi morda posredoval kakšno raziskavo ali dokaz. Prav tako mi je bila odvzeta pravica do komentiranja na vasi fb strani, češ da vam hočem slabo. Prosim dragi Jani povej mi, če se ti to zdi normalno?! Prav tako si obrnil moje besede, češ da sem se spravil na Jako, ker ni urejen in uglajen in najlepši. Daj prosim pokaži mi, kje sem mu reko da je grd, neuglajen in da ga sovrazim zaradi tega kak zgleda? Dovoli da ti objasnim, če kljub svoji genialnosti nisi mogel razvozlati sporočila o mojem problemu z Jako. Najprej me moti, ker vsak intervju goni vedno isto, najprej o tem kako si je pozdravil sladkorno, potem malo o tem kako je država zlobna ker SMO zbrali 5000 podpisov za zakon o konoplji (verjetno si boš znal sam izračunati, koliko procentov slovencev je to- namig, manj kot 1), pa še vedno ni referenduma, potem malo napade Kreka,... Potem me moti, ker je na vsakem intervjuju zadet ko kristus. V KMŠju na debati mu je moral vodja debate skoraj vsako vprašanje dvakrat ponoviti, ker je sproti pozabljal, da o tem da je skoraj zaspal vmes sploh ne izgubljamo besed. In ne jordan 23, jaz ne bi imel nič proti, če bi Jaka povedal stvari po kmečko, težavo imam s tem ker dostikrat ni povedal nič, ker je 'odplaval'in sploh ni zaznal da mu je bilo postavljeno vprašanje. Prav tako objektivno gledano vidno degradira, Meni osebno se pač zdi, da takšno vedenje in neresnost pošiljata napačno sporočilo v svet o uživalcih konoplje. Ampak to je samo moje mnenje, nihče ne zahteva da se z njim strinjaš. Prav tako me je resnično prizadel primer znanke, ki po sestanku na vašem društvu dobila dozo olja za mamo, ki je imela raka (ni ga dobila direktno od vašega društva da me ne boste obtožili da želim koga inkriminirati). Teh 30 ml je tudi plačala(ti ljudje niso v najboljšem finančnem stanju). Prav tako ji je bilo od nekaterih svetovano, naj mama preneha s kemoterapijo. Ker je mama kljub vsemu umrla, je kontaktirala osebo, ki je v povezavi z vašim društvom s prošnjo, če bi lahko odkupili preostalo olje nazaj. Meni se to zdi čisto legitimna prošnja, ki pa je bila iz strani prodajalca dokaj ostro zavrnjena.
No pa morda še kaj o tem, kaj sem jaz naredil za legalizacijo. Vsem sosedom, znancem in prijateljem, ki imajo raka (do zdaj je to število 13) sem svetoval uporabo olja ter jim tudi razložil, za kaj pomaga in kako ga uporabljati. Prav tako sem jim obrazložil postopek pridobivanja olja in če si sami niso znali priskrbeti olja sem jih napotil v pravo smer. Prav tako sem lani daroval celotno letino (90ml) ljudem, ki si zaradi slabih finančnih razmer ne morejo olja kupiti ali pa ga zaradi nepokretnosti pridobivati. In vsak od teh ljudi, prav tako pa njihove družine in znanci, ki so prej bili analfabeti glede konoplje so sedaj podporniki. Prav tako kot sem bil vaš podpornik tudi jaz, dokler zaradi zgoraj navedenih in podobnih razlogov nisem več. Seveda pa še vedno z vsem srcem podpiram legalizacijo. Pa veliko sreče ti želim pri dokazovanju tvoje teorije Jani!

Prispeval/a: nazajdomov dne nedelja, avgust 23 2015 @ 13:40 CEST

Ojoj, dragi anonimnež, ti si pa močno zagrenjen. Tipični desničar-ne grem v izmenjavo argumentov, ker jih nimam, ampak vseeno imam prav, zato se o tem nima smisla pogovarjati z drugače mislečimi. Da ne bo pomote, vsi, tudi ZL so desničarji. Očitno boš celo življenje igral žrtev.
Milan Krek ni kreten, to je tvoja misel, ampak še eden od dobronamernih v začetku kariere, ki se je zaradi primitivne izobrazbe (einsteinova konstantna hitrost svetlobe) zlil s sistemom, čeprav se prikazuje kot njegov kritik.
Žaljivke in cinizem so tvoja stalnica, tu govorimo o velikih napakah v znanosti, ki jih lahko kdorkoli uporabi v boju za boljše zdravje. Tvoji osebni problemi in zamere prav gotovo nikogar ne zanimajo, zato jih rešuj kje drugje.
Veš, zakaj si "ovca"? Max. enačbe ali osnovni zakon elektrodinamike smo se VSI učili v 1. letniku srednje šole, tudi srčni kirurgi in filozofi, novinarji, umetniki, upam tudi ti. O napačnem modelu zgradbe zemlje in s tem vode pa v 8. raz. osnovne šole. Sam sebe smešiš! Zato je pri vseh vas, ki se imate za dobre, izšolane ali razgledane velika zadrega, to je napad na vaš ego. Klasična bolezen v zgodovini znanosti.
Realno življenje brez trpljenja zahteva najprej realen pogled na svet in tu se znanost obnaša kot cerkev v sr. veku- uporablja dogme in kapital.
Ker ne maram dolgočasnih debat, sva s tem midva zaključila.
Veliko sreče v življeju ti želim, potreboval jo boš
Jani

Prispeval/a: jordan#23 dne ponedeljek, avgust 24 2015 @ 15:35 CEST
Bravo Jani! lepo si to povedu. Ljudje preberte si to na njihovem FB!!! https://www.facebook.com/permalink.ph...7157442514 in poslušite Toplovod http://4d.rtvslo.si/arhiv/toplovod/174332928 Šalehar je napovedu trilogijo ampak zgleda, da niso spelal do konca,ker na mmc-ju je ni??? Pa tud ta objava na FB kaže na to. Res zanimivo kaj se tu dogaja. Jani ti bi lahko kako zgodovinsko knjigo napisu, če je še nisi. Res.
Prispeval/a: jordan#23 dne sreda, avgust 19 2015 @ 19:23 CEST

Dragi "zagovorniki" legalizacije konoplje! A vas ni nič sram, ko se pogledate v ogledalo, ko take grde stresate? Me zanima kdo od vas je do sedaj že naredil kaj za legalizacijo ali bilokaj dobrega za kogarkoli? Ne znate drugega kot viset po forumih in pljuvat ali pa ste eni tistih, ki ste plačani za anti propagando.V vsakem primeru sramota. In kdo naj bi bili po vašem mnenju ti ljudje, ki bodo dosegli legalizacijo?? Kolikor mi je znano se pri legalizaciji konoplje pri nas ni kaj dost obrnilo na bolje, razen praznih obljub politikov, ko so rabil glasove. SKSK in Jako spremljam že kar neki časa in svaka mu čast, da ma sploh še voljo borit se s temi barabami. Kapo dol za pogum in vztrajnost! Še to bi dodal-se pravi, če nastopaš v javnosti moraš uporabljat fensi intelektualne izraze, ki jih polovica še sami ne razumejo, navadni ljudje pa še tolko manj (politiki še tega ne vedo kaj pomeni izraz TROJKA.Tko da...), naj raje povedo preprosto kmečko, da jih bomo ljudje razumel. Dober je Jaka, da ni že koga udaru tam za mizo, ker bi si absolutno zaslužu, ko nas takole zavajajo in lažejo. Sem za legalizacijo konoplje in podpiram vse, ki se kakorkoli borijo za to. BRAVO ZA VSE! Pravzaprav se borijo za vse nas in tudi za vas "zagovornike", sram vas bilo.