Slovenski konopljin socialni klub
Psihiatrija ? | 12 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Psihiatrija ?
Prispeval/a: Cookie dne sreda, maj 06 2015 @ 15:55 CEST

Marihuana je lahko super a dejstvo je, da pri ljudjeh, ki so nagnjeni k psihozi to zelo slabša. Zaskrbljujoče je, da se na to ne opozarja na strani, ki naj bi bila namenjena poznavalcem.

Psihiatrija ?
Prispeval/a: Weky dne torek, maj 12 2015 @ 16:20 CEST

Kar se tiče psihičnega zdravja ... kako naj se izrazim, vsi smo lahko jutri na psihiatriji, meja med 'zdravimi' in duševnimi boleznimi je zelo zabrisana. Te bolezni je najtežje odkriti, vem iz izkušenj. Pred več kot desetimi leti so mi diagnosticirali depresijo, čeprav sem mislila, da z menoj ni nič narobe. Dali so mi antidepresive in pomirjevala. Zadeta sem bila do amena, vsakdanjih opravil pa nisem bila sposobna opravljati. Po nekaj mesecih sem vrgla vse tablete stran, a se mi je depresija ponovila. Dejavniki za mojo depresijo so bili še zmeraj prisotni. Pa so mi spet napisali kup receptov in zažugali, da naj jih redno uživam. Pa kaj še. Šla sem v naravo, se fizično utrudila vsak dan, se naužila svežega zraka. Kmalu se mi je stanje poboljšalo. Boljšega izvida psihiatra ni moglo biti. A dejavniki so še vedno tukaj. In vedno bodo, biti starš, preživeti familijo z minimalnimi plačami, stres v službi, mobing, ... Tako sem spoznala tudi to čudežno rastlinico.
Naj rečejo karkoli, dokler nisem kadila marihuane, sem bila bolj dovzetna za stiske in neodobravanja. Od kar kadim, se mi moje duševno zdravstveno stanje ni poslabšalo. Pa še to, od najstništva imam seneni nahod, ki mi je prešel na pljuča, sledila je astma. Imela sem dve vrsti inhalatorjev, zdaj že par let ne uporabljam nobenega. :)
Tudi učenje ni težavnejše, saj sem pred kratkim zaključila srednjo šolo ob delu z odliko.
Meni pomaga ...