Slovenski konopljin socialni klub

Javno vprašanje slovenskim "strokovnjakom"

Recimo temu javno vprašanje, namenjeno slovenskim "strokovnjakom":

Konoplja je bila do sedaj (in je še) na slovenskem seznamu najhujših drog. To uvrstitev ste doslej strokovnjaki utemeljevali z vsebnostjo "izredno nevarne snovi THC". Z dnem 1.1.2015 pa ste dopustili, da je ta snov (gre za olje, zato ima končnico -ol (TetraHidroksiCanabinol)), ki je umetno izločena od vseh ostalih olj, naenkrat v lekarnah kot zdravilo.

Ampak uporabniki so že davno ugotovili, da je sintetični/izolirani THC dejansko NEVAREN, KORISTEN PA JE PREDVSEM THC TAKRAT, KO JE POMEŠAN Z OSTALIMI NARAVNIMI OLJI (teh je v konopljah vseh vrst okoli 400).

Kdo ste torej strokovnjaki, ki ste doslej NASPROTOVALI THC-ju in KONOPLJI in kdo so sedaj strokovnjaki, ki zagovarjajo IZOLIRANI THC in še vedno - v skladu z lažnimi znanstvenimi argumenti - preganjajo NARAVNO KONOPLJO kot DROGO?
Gre za različne strokovnjake, katerih mnenja se krešejo, ali gre zgolj za iste laži-strokovnjake, ki včeraj ljudem mečejo ene laži, danes druge, jutri pa spet tretje?

Se taki strokovnjaki zavedate, da je že zlahka dokazljivo, da z nespoštovanjem temeljne znanstvene etike izvajate cel sklop KAZNIVIH DEJANJ in KRŠITEV MEDNARODNIH KONVENCIJ O TEMELJNIH ČLOVEKOVIH PRAVICAH?
Kolikokrat vas je še potrebno opozoriti na že objavljene strokovne analize in raziskave, ki so vse potrdile zdravilnost konoplje oziroma vseh snovi, ki jih vsebuje?

Farmacevtskemu lobiju pa bije zadnja ura. Vaša ne-holističnost bo vaš propad. Sami si kopljete jamo.

Blaž Babič


Trackback

Trackback URL for this entry: http://sksk.si/trackback.php/JavnoVprasanjeSlovenskimStrokovnjakom

No trackback comments for this entry.
Javno vprašanje slovenskim "strokovnjakom" | 4 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Prispeval/a: Anonymous dne sreda, januar 14 2015 @ 12:22 CET

To so nakladači in ne strokovnjaki,zanima jih lobij za denar nikakor pa ne življenje obolelih.

Prispeval/a: Zdravka Rostocil dne torek, januar 27 2015 @ 22:36 CET

Samo to bi dodala....ljudje,ki tako zavirajo legalizacijo...so arogantnezi,ki jim je malo mar za nas navadne ljudi. Najhuje pa je,da so arogantni do znanstvenih dokazov....le kje zivim...v Butalah?.....Ne bom anonimna,ker ce zivim v demokraticni drzavi- lahko svobodno povem svoje mnenje!!!!! Nekoc sem nekje prebrala-zaplankanost brez primere...zakaj ne dosezete javno soocenje in povabite resnicne znanstvenike in nase velecenjene "strokovnjake"? Bi bilo zanimivo poslusati....mislim da bi nekateri bili odsotni na sluzbeni poti...drugi pa bi rabili tono robckov proti svicanju....to mislim na "strokovnjake" :-):-):-):-) NARAVA ZDRAVI

Prispeval/a: Zdravka Rostocil dne sreda, januar 28 2015 @ 23:18 CET

KONOPLJA ZDRAVI ZATO ZAUPAJ NARAVI:-):-):-)

Prispeval/a: Elvis dne sreda, februar 04 2015 @ 18:48 CET

Bravo-dejmo jim ze enkrat sprasit to laznivo psihopatsko rit!
Kup strupov in lazi podpirajo,kar je pa za naravo in cloveka dobro pa hocejo z zakoni prepovedat.
Ker imam pravico se sam odlocat kaj bo z mojim telesom in mojo zavestjo vam necenjeni strokovnjaki jasno povem,da konzumiram marihuano ze dolgo in jo bom do mojga fizicnega konca!!!