Javno vprašanje slovenskim "strokovnjakom"

torek, januar 13 2015 @ 16:41 CET

Recimo temu javno vprašanje, namenjeno slovenskim "strokovnjakom":

Konoplja je bila do sedaj (in je še) na slovenskem seznamu najhujših drog. To uvrstitev ste doslej strokovnjaki utemeljevali z vsebnostjo "izredno nevarne snovi THC". Z dnem 1.1.2015 pa ste dopustili, da je ta snov (gre za olje, zato ima končnico -ol (TetraHidroksiCanabinol)), ki je umetno izločena od vseh ostalih olj, naenkrat v lekarnah kot zdravilo.

Ampak uporabniki so že davno ugotovili, da je sintetični/izolirani THC dejansko NEVAREN, KORISTEN PA JE PREDVSEM THC TAKRAT, KO JE POMEŠAN Z OSTALIMI NARAVNIMI OLJI (teh je v konopljah vseh vrst okoli 400).

Kdo ste torej strokovnjaki, ki ste doslej NASPROTOVALI THC-ju in KONOPLJI in kdo so sedaj strokovnjaki, ki zagovarjajo IZOLIRANI THC in še vedno - v skladu z lažnimi znanstvenimi argumenti - preganjajo NARAVNO KONOPLJO kot DROGO?
Gre za različne strokovnjake, katerih mnenja se krešejo, ali gre zgolj za iste laži-strokovnjake, ki včeraj ljudem mečejo ene laži, danes druge, jutri pa spet tretje?

Se taki strokovnjaki zavedate, da je že zlahka dokazljivo, da z nespoštovanjem temeljne znanstvene etike izvajate cel sklop KAZNIVIH DEJANJ in KRŠITEV MEDNARODNIH KONVENCIJ O TEMELJNIH ČLOVEKOVIH PRAVICAH?
Kolikokrat vas je še potrebno opozoriti na že objavljene strokovne analize in raziskave, ki so vse potrdile zdravilnost konoplje oziroma vseh snovi, ki jih vsebuje?

Farmacevtskemu lobiju pa bije zadnja ura. Vaša ne-holističnost bo vaš propad. Sami si kopljete jamo.

Blaž Babič

Komentarji (4)


SKSK
http://sksk.si/article.php/JavnoVprasanjeSlovenskimStrokovnjakom