Spoštovani bodoči doktor znanosti Milan Krek!

torek, avgust 11 2015 @ 15:15 CEST

 

Kot zdravnika in največjega strokovnjaka za droge v Sloveniji bi vam rad zastavil nekaj enostavnih vprašanj:

 

  1. Kaj upravlja opazovane biokemične procese v DNK? Še bolj konkretno; kako potuje električen signal po centru za ugodje v možganih med eno celico po živcu do sinapse druge celice. Kakšne oblike in lastnosti je signal, medtem ko potuje po živcu? Namig-življenje dobimo, ko ena celica da potrebno informacijo in energijo drugi celici za delovanje. Zakaj ne uporabljajo žic za prenos energije?
  2. 70% smo sestavljeni iz vode? Kako se energija in informacije prenašata skozi tekočine v telesu in kaj je vloga vode v zgradbi telesa?
  3. Elektromagnetni valovi so škodljivi za človeško telo, kakšen el. signal torej potuje po telesu? Pojasnite mi prosim, saj ste velik strokovnjak, zakaj uporablja računalnik delovni takt nekaj gigaHertzov, človeški možgani pa 10 Hertzov? In ne potrebujemo sistema za hlajenje!
  4. Pa še malo osnov kemije. Več je delcev v atomu, manjši postaja atom. Zakaj? Poglejva primer. Če razpade nevtron, dobimo proton in elektron, a ta elektron je večji, kot je bil nevtron! Kako je to mogoče?

Pravite, da veliko berete in spremljate stvari v znanosti. Močno dvomim, ampak bo že bolje. Odgovori na ta vprašanja so zelo enostavna, če upoštevate napako v Maxwellovih enačbah, ki je znanstveno dokazana od l. 2009 in osnove trigonometrije- pravilo kvadrata razdalje. Imate priložnost, da spoznate svoje zablode in napredujete v znanju delovanja narave, ki deluje na skalarne valove-več dimenzionalno, namesto vaše Einsteinovske primitivne-enodimenzionale akademske znanosti!

Vi pravite, da je konoplja droga, jaz pa trdim da je potem tudi pšenica droga, saj jo uživate odločno preveč. Za razliko od nje pa je konoplja lahko tudi zdravilna! In rad bi vaše znanstvene argumente, da so sintetični proizvodi enakovredni ali boljši od naravnih?

Vi ste predstavnik primitivne družbe, ki nekritično kot ovce sprejema primitivne znanstvene razlage. Rad bi se soočil z vami in upam da ne boste ubrali taktike nič ne vidim nič ne slišim. Če skupaj z vašimi akademskimi prijatelji ne morete odgovoriti na ta vprašanja, morate ljudem iz etike in humanosti takoj omogočiti lastno gojenje konoplje, ker je najboljše in najcenejše zdravilo na tržišču in priznajte svoje omejeno znanje, saj le tako lahko napredujete v znanju, kar pa je vaša iskrena želja, mar ne?

Naslednjič bi lahko spregovorila o napačni definiciji placebo efekta in kako se tega veseli farmacija? Z uporabo vrtinčastih krogel(vrtinčasti tok+potencialni vrtinec) lahko enostavno razložimo delovanje energetskega telesa v fizičnem telesu ali brez njega.

Če ljudem ne morete pomagati, jim ne smete preprečevati uporabe zdravilnih NARAVNIH snovi iz kakršnih koli razlogov. Pravica do zdravja je dovolj velik in pravičen razlog za državljansko nepokorščino pri uporabi konoplje! Levi, desni- vsi primitivni!

Veselim se najinega srečanja in vam pošiljam en lep skalarni pozdrav iz Domžal!

Mihelič Jani

 

Spoštovani bodoči doktor Milan Krek in ves akademski zbor - NIČ NE VIDIM NIČ NE SLIŠIM http://newdelz.com/countrywidedispensaries/wp-content/uploads/sites/88/2014/08/Cannabis-Dispensary.jpg


EM valovi in skalarni valovi so...

Komentarji (13)


SKSK
http://sksk.si/article.php/DoktorZnanostiMilanKrek