Slovenski konopljin socialni klub
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Prispeval/a: Anonymous dne torek, november 19 2013 @ 07:18 CET

Pozdravljeni,
Včeraj sem se kot »predstavnik« našega bloka udeležil vašega predavanja v MB kinu Udarnik. Povedano je bilo sicer marsikaj, je pa žal še marsikaj obviselo v zraku oz. ni bilo dorečeno (bilo je očitno še premalo časa).

V naši hiši nas je 7 bolnikov, ki se povezujemo. Imamo pa skupaj 11 različnih težav (diagnoz – bolezni).
Vsekakor smo že slišali za olje, svečke in tinkture. Po dosedanjih informacijah bi potrebovali vse te oblike

Smo pa med drugim že razmišljali, da bi si pripravke pripravljali kar sami. To pa zato, ker nam po vsej verjetnosti zaradi previsokih cen, finančno ne bi oz. bo šlo saj je večji del bolnikov že upokojen. Vsi pa vemo, da pokojnine niso ravno velike.
Potemtakem nam torej po vsej verjetnosti, preostane le še samooskrba (to je bilo včeraj nemalokrat omenjeno – priporočano).

1> Kot prvo nas zanimajo cene za že gotove pripravke.

2> Ker vas ne želimo utrujati & časovno obremenjevati z našimi težavami, vam bomo zelo hvaležni, če nam lahko priporočate kakšno »konkretno literaturo« na to temo oz. spletne strani, kjer se je možno še bolj podrobno informirati v Slovenščini, Hrvaščini ali Nemščini. Angleško ne zna nihče od nas… žal. Če pa obstaja literatura oz. so na voljo informacije zgolj le v Angleščini, potem bomo pač primorani poiskati nekoga, ki nam bo pomagal pri prevajanju.

3> Še posebno nas zanima, kje je možno kje še kaj več prebrati o teh različnih oblikah vnašanja – terapiranja določenih težav.

4> Kje si lahko pridobimo zanesljiva navodila za izdelavo – pripravo vseh 3eh oblik?

Vljudno prosimo, da nam vse možne informacije posredujete na naš e-naslov: BLUE-CHILD@HOTMAIL.DE

V pričakovanju vašega cenjenega odgovora vas lepo pozdravljamo in vam želimo vse lepo in dobro,
Mariborčani

P.S. Omenili ste, da je v pripravi prevod ene knjige Ricka Simpsona, ali nekaj podobnega. Kdaj lahko pričakujemo izid in kje se jo bo dalo kupiti?