Slovenski konopljin socialni klub
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Konoplja zdravi ... in nagrajuje
Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, februar 12 2015 @ 20:06 CET

Mogoče ste zamešali vzrok in posledico.

Še vedno niste odgovorili od kdaj je kajenje ene stvari (ki povzroča pljučnega raka) lahko predstavljena kot zdravilna za druge oblike raka? Kapljično že, ampak če bi radi svojo odvisnost opravičevali z legaliazacijo, povejte jasno, da je to razlog. Lepše povedano - zagovarjajte kapljičnost in ne kajenje. S tem sami sebe diskreditirate.

Pa na obravnave pošiljajte ljudi, ki znajo sestaviti stavek od začetka do konca al pa vsaj poskrbite, da ne pridejo na obravnave zakajeni.

Konoplja zdravi ... in nagrajuje
Prispeval/a: Zdravka Rostocil dne sreda, februar 18 2015 @ 22:13 CET

Sama sem proti kajenju cesarkoli...zanima me olje,saj poteka ogromno studij,ki dokazujejo,da je olje izredno zdravilno/brez Thc/. Vedno bodo obstajala dva tabora~eni za~drugi proti. Z Vami nimam interesa naprej debatirati saj ste sposobni samo zalit! Mislim,da ste zeli zelo nesrecna oseba in zal mi je ljudi,ki so v Vasi blizini..vsekakor Vam zelim vse lepo in obilico razumevanja za drugacnost.Zame je to EOD! Saj razumete ne?

Konoplja zdravi ... in nagrajuje
Prispeval/a: llavinia dne nedelja, januar 31 2016 @ 13:54 CET

mene tudi zanima olje

Konoplja zdravi ... in nagrajuje
Prispeval/a: Zdravka Rostocil dne sreda, februar 18 2015 @ 22:15 CET

Osebno me kajenje marihuane ne zanima....me pa zanima uzivanje olja...glede na to da trenutno potekajo raziskave v Madridu in se kje na klinikah po svetu...ravno ucinek na raka v.mozganih itd....toliko o tem anonimnez Vi ste ena zelo.zelo nesrecna oseba, ko vse tako zalite...le tako ...naprej...blagor se lju!dem,ki zivijo z Vami!Pa srecno:-)