Slovenski konopljin socialni klub

anketa

Že dobro leto in pol intenzivno delujem na področju ozaveščanja o konoplji in sodelujem v različnih dogodkih na to tematiko. Borim se predvsem za pravico do samoodločanja o svojem telesu in za rastlino Kanabis sativa L, v vseh njenih variacijah. Tu ne bom razlagala o svojih osebnih razlogih za ta boj, ker niso pomembni. Ta borbo bijem ker menim, da spremembe prinašajo dobro za vse ljudi in da so koristi uporabe konoplje na žalost še velika neznanka med ljudmi.

Moja vnema in vztrajnost sta me pripeljala na mesto, kjer lahko s svojim znanjem pripomorem k boljšemu jutri. Ponosna sem, da lahko pomagam v delovni skupini IDS. To ne pomeni da moja beseda kaj prida šteje, pač pa to na kratko pomeni, da pomagam zbirati koristne podatke za argumentiranje reševanja trenutne situacije s konopljo v Sloveniji.  Moja naloga je, da preučim stanje z medicinsko konopljo v Španiji in na Portugalskem. Problema sem se lotila z iskanjem uživalcev Kanabis Sative L, ker me zanima dejansko stanje, poleg seveda tudi pravnega in političnega. Zaradi še vedno trajajoče prohibicije in represije ni ravno lahko dobiti sogovorcev, a se trudim. Če imate kake znance v omenjenih dveh državah, bom zelo vesela kakega priporočila( lahko preko mojega fb profila ali na mail: zelimvedetivec@gmail.com). Vprašanja imam pripravljena v angleškem jeziku.

Sama menim, da je potrebno vladi predstaviti tudi stanje na domačih tleh, zato sem pripravila anketo na to temo. Prosim vas za sodelovanje, saj brez pomoči ne bo šlo. Anketa je anonimna.

Hvala, Tanja Cvetrežnik

https://www.1ka.si/a/66730


Trackback

Trackback URL for this entry: http://sksk.si/trackback.php/anketa

No trackback comments for this entry.
anketa | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.