Slovenski konopljin socialni klub

Nova znanstvena paradigma

Ker vidimo, da je boj za pravice malega človeka in njegovih živalskih in rastlinskih prijateljev jalov, saj so vsi v javnosti polni lepih besed, v resnici pa jih zanima samo plača in ugled, smo se odločili ukrepati malo drugače. Vsi vemo, da je konoplja izredno koristna dobrina, vendar nas strokovnjaki z lažnimi argumenti zavajajo. Konoplja z visoko vsebnostjo kanabinoidov je najboljši zdravilni pripomoček na planetu Zemlja.  Praktičnih dokazov imamo v SKSK na pretek, prilagamo pa še nove znanstvene teoretične dokaze. Leto 2009 bo v zgodovini človeške družbe zapisano kot prelomno leto, saj so takrat dokazali, da obstajajo t.i. magnetni monopoli.

Enostavno povedano od konca 19. stol. naprej je znanost zašla v slepo ulico, ki pelje v propad. Če še niste opazili smo  že na samem robu. Prilagamo 7 vprašanj kot prikaz primitivizma naše družbe. Dokler ne bomo uvideli lastne omejenosti, nimamo pravice pričakovati izboljšanja! Einstein ni bil genij, ampak potreba tedanje elite za družbeno in ekonomsko prevlado. Več o tem na nazajdomov.si.

  1.  Od kje je voda na Zemlji ali kako nastane voda?
  2.  Kako nastane kisik, ki ga dihamo?
  3.  Kaj upravlja opazovane biokemične procese v DNK ali kakšen električen signal uporablja človek?
  4.  Kaj je misel in kako potuje signal po možganih?
  5.  Ali je mogoče življenje brez fizičnega telesa?
  6.  Kaj je gravitacija? Efekt ali sila?
  7.  Več je delcev v atomu, manjši postaja atom. Zakaj?

 

Operacija: Cerarjeva nova oblačila

Naša družba na žalost ni kot pravljica, saj nihče noče slišati fantka, ki kriči, da je Cerar nag. Še posebej gre fantek na živce vladi in vsem v parlamentu in njihovi četi bogato plačanih strokovnjakov in novinarjev ter ostalim prisklednikom. Argument je sledeč- predsednik vlade, veliko govorite o etiki, a več kot očitno nimate pojma, kaj to je. Etika je preučevanje človeka v vsem njegovem bistvu. Lepo, pa povejte kako nastane voda, ki sestavlja več kot 70% človeka? Ker ne znate odgovoriti na to vprašanje, nimate pravice preganjati lastne proizvodnje konopljinih pripravkov! Veliko ljudi trpi in umira, ker je pridelava konoplje prepovedana zaradi višjih interesov! Obstoj magnetnih monopolov bo kronski dokaz na sodišču, kjer bomo dokazali napačnost medicinske in ostalih strok. V trenutku, ko predložimo popravljeno znanstveno paradigmo (Razširjena teorija fizike polja, avtor Prof.Dr. Konstantin Meyl, Nemčija- hihi) bo moralo sodišče prepovedati škodljivo prakso kršenja človekovih osnovnih pravic in dovoliti lastno vzgojo rastlin, dokler se ne ugotovi resnica. In ko bodo pregledali še ostale dokaze, bodo prepovedali še neenakopraven družbeni sistem!

Iščemo pravne strokovnjake, ki bi nam pomagali sestaviti čimbolj kvalitetno tožbo ter pozivamo vse, ki vam je dovolj praznih besed, da se nam pridružite. Množična tožba jih bo spravila v obup! Na sodišču, kjer se ne bodo mogli izogniti znanstveni razpravi, kot to počnejo sedaj, bomo dokazali vse zablode uradne znanosti in njenih strokovnjakov. In še letos lahko dosežemo, kar nam po zdravi pameti pripada- pravica do znanja in kvalitetnega življenja.

Spoštovani elita, pred resnico ne morete več dolgo bežati.

P.S.

Če bi Einstein užival konopljo, bi dojel napako v enačbi o valovanju in svet ne bi bil pred propadom! Konoplja dokazano povečuje sposobnost razmišljana. Preko nje lahko zbudimo ljudi!

Podpisniki:

1. Jaka Bitenc, Ljubljana
2. Jani Mihelič, Domžale
3. Peter Deisinger, Domžale
4. Urban Cvetko, Dob


Trackback

Trackback URL for this entry: http://sksk.si/trackback.php/SkskInNazajdomov

No trackback comments for this entry.
Nova znanstvena paradigma | 2 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
wtf - Nova znanstvena paradigma
Prispeval/a: Anonymous dne ponedeljek, avgust 03 2015 @ 15:01 CEST

WHAT THE FUCK?

Nova znanstvena paradigma
Prispeval/a: jordan#23 dne četrtek, avgust 06 2015 @ 09:50 CEST

Tole pa zna bit prava naveza SKSK. Izgleda, da tile modeli vejo kaj govorijo. Me prav zanima končni epilog. Upam, da vam uspe. Držim pesti!