Psihiatrija ?

torek, marec 10 2015 @ 18:55 CET

Pozdravljeni, Sem Jan.

Rad bi delil mojo zgodbo z vami.
Bil sem že 7x prisilno zdravljen na psihiatriji zaradi tega, ker kadim konopljo. Mam predpisane antipsihotike in hodim na kontrole k psihiatrinji 1x na mesec. Ampak tudi, če grem osmič prisilno na psihiatrijo, ne bo ustavilo dejstva da konoplja zdravi / pomirja.

Kadim jo že enajsto leto in je ne nameravam nehat. Zakaj bi moral jaz nehat uporabljat konopljine produkte in jemat antipsihotike? Nikoli nisem maral tablet, niti antibiotikov, ko sem bil majhen, še zdaj jih ne, vendar, moram skoz jemat antipsihotike zarad matere, ki zaupa naši "zdravstveni stroki" in je striktno proti marihuani. Če neham jemat antipsihotike, mati pokliče zdravnike, da ne jem tablet, dežurni zdravnik pride, mu povem, da kadim marihuano in spet pristanem na psihiatriji. Čist so mi uničl lajf s to "zdravstveno metodo".

NIKOLI, ko so me z rešilcem odpeljali na zdravljenje, se nisem strinjal s prostovoljnim zdravljenjem in sem zahteval sodno-medicinsko komisijo, ki mi je vedno dala nagrado 3 mesece prisilnega zdravljena na zaprtem oddelku. 

One Love,
Jan

Komentarji (12)


SKSK
http://sksk.si/article.php/Psihiatrija