Slovenski konopljin socialni klub

Konoplja - Koristna, a preganjana

Slovenski mediji, časopisi in televizije niso ravno vzor dobrega novinarstva. Poleg tega so obremenjeni z interesnimi povezavami v gospodarstvu in politiki. Kakorkoli že - odzivajo se ponavadi prepozno, oziroma takrat, ko nekateri ljudje ali odidejo v tujino po želeno zdravilo ali pa celo umrejo, preden bi lahko do zdravilnega konopljinega olja prišli po legalni poti.

Hvaležen sem novinarki za ta prispevek, vendar smo utemeljeno pričakovali, da bosta objavljena celotna intervjuja z menoj in s sekretarko Ministrstva za zdravje, Vesno Kerstin - Petrič (hčerko ustavnega sodnika Ernesta Petriča). Večini Slovencev se zdi ta tematika izredno pomembna, določenim lobijem v politiki in gospodarstvu pa očitno moteča, in verjetno je zaradi tega prišlo do tako okrnjenega prispevka. Čeprav bi moral Playboy skrbeti za status "dobre robe" tudi pri kakovostnih člankih in prodornih prispevkih, je vsaj v tem primeru pihnil daleč vstran.

Preko glave nam je plačevanja kazni, šikaniranja in fašizma v sistemu, ki vsak dan bolj spominja na prikrito taborišče.

Konoplja zdravi, zaupaj naravi
Jaka B., SkSk


Trackback

Trackback URL for this entry: http://sksk.si/trackback.php/KonopljaKoristnaAPpreganjana

Here's what others have to say about 'Konoplja - Koristna, a preganjana':

Buy Steroids USA
Tracked on sobota, februar 10 2018 @ 21:57 CET

Konoplja - Koristna, a preganjana | 12 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Anonymous dne ponedeljek, september 15 2014 @ 12:28 CEST

Že skoraj četrt stoletja delam v novinarstvu in mi gre RES NA ŽIVCE, ker se takole kritizira delo nas novinarjev. Nikoli me ni nihče z ničemer podkupil, nikoli nisem od nikogar nič dobila v zameno za članek. Zakaj se posplošuje. GROZA res. mi je sodelavka predlagala, da bi o konoplji napisala članek, PA NE BOM, glede na tako oholo podcenjevanje.

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, oktober 02 2014 @ 06:15 CEST

Aha, torej vi bi pisali o konoplji, ker pa ste zdaj uzaljeni, pa ne boste. Odrasli pa res cisto prevec resno dojemamo sami sebe. Ko clovek deluje z neko osebno integriteto, se preneha obremenjevati s tem, kaj drugi mislijo o tem.

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, oktober 02 2014 @ 14:35 CEST

Ojoj, dejansko je bolje, da vi o konoplji ničesar ne pišete. Če bi vedeli kakšni so zdravilni učinki, vas prilika o širjenju dejstva ne bi nikoli ustavila.

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Peter R dne sreda, oktober 29 2014 @ 21:34 CET

ODLIČNO NAPISANO!! PS: ker je užaljena ne bo o tem nič pisala hahaha. No to je le dokaz kar je zgoraj napisano o novinartvu

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Gaura das dne torek, november 04 2014 @ 11:53 CET

Pozdravljeni!
Star sem 59 let in tudi sam se že več kot 1 leto zdravim s konopljinim ( hašiševim ) oljem in sicer sem bil pred dvema letoma operiran na grlu (rak grla 4T2 stopnje) - operacija je trajala 8 ur in na mojo srečo me je operiral zelo odličen kirurg z zlatimi rokami, ki kljub medicinski doktrini ni odstranil celega grla, ampak samo tumor in bezgavke z zasevki...,obsevanje pa sem odklonil, kljub pritiskom, da bom umrl, da sem neodgovoren,,,itd., ampak sem se raje zatekel k hašiševem olju, ki ga na mojo srečo poznam že od prej, še iz študentskih časov... Rezultat tega je, da, ko pridem na redno kontrolo, se vedno vprašam, ali sem prišel prav ?, kajti večina, če ne vsi pacijenti so kot nekakšni "zombiji", brez volje, zažgani, ne morejo požirati, jesti..., da ne naštevam, jaz pa sem kot mladenič v pravem pomenu besede., skratka hašiševo olje, ki ga izdelujem sam po receptu gospoda Ricka Simpsona, je res čudežno zdravilo od samega Boga! Ker mi olje res pomaga, sem se odločil, da ga ponudim tudi drugim, kajti "barabe" in razni zasluškarji so "zavohali" posel in na črnem trgu prodajao vsakovrste zvarke, ( pasta za čevlje, navadno k.olje,..itd), ki jim dodajo malo pravega hašiševega olja, za izdelavo pa uporabljajo poceni topila, ki vsebujejo težke kovine, skratka ne izdelujejo zdravila, ampak "strupeno mamilo". Vem, da država represivno preganja konopljo, da raskiram visoko denarno kazen, mogoče celo zapor, mi je popolnoma vseeno, saj vem, da hašiševo olje rešuje življenja...Lep dan še naprej! Gaura das

Urejeno petek, november 28 2014 @ 18:56 CET od uporabnika Admin

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: hasasin dne torek, november 11 2014 @ 00:06 CET

kateri laboratorij cam to pregleduje?Bom dal še jaz pregledat moj proizvod.

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Gaura das dne petek, november 14 2014 @ 10:33 CET

Analizo olja lahko naredi vsak lab...,, seveda preko vez in poznanstev, jaz imam prijatelja, ki je mag, farmacije in mi je naredil analizo...

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Anonymous dne torek, november 11 2014 @ 05:27 CET

Kakšna je pa cena? LP.

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Gaura das dne petek, november 14 2014 @ 10:38 CET

cena? Cena je lahko izračunaljiva in sicer:
za 10 ml potrebujemo cca 90-100 g zelo kvalitetnih vršičkov ( cena za 1 g od 3,5 - 5 € ) in cca. 2-3- litre 96-98% čistega alkohola ( DANA cena za 1 lit = 22€ ).
To je kalkulacija za zelo kvalitetno in neoporečno hašiševo olje.

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Anonymous dne petek, november 14 2014 @ 14:20 CET

se pravi to je cca 55 eur?

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Gaura das dne sobota, november 15 2014 @ 14:53 CET

Tako je, med 50 in 55 €

Konoplja - Koristna, a preganjana
Prispeval/a: Anonymous dne nedelja, januar 11 2015 @ 20:32 CET

Pozdravljeni, najprej čestitke za uspešno zdravljenje! Zanima me, za kakšne točno namene je uporaba tega olja in kako bi lahko prišla do njega. Za odgovor se vam lepo zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.