Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?

četrtek, avgust 13 2015 @ 18:24 CEST

Velik del tega teksta naj bi bil povedan na skupni seji odborov v parlamentu ob poskusu premika omejitve z 0,2 THC na 0,9 za industrijsko konopljo.

Predstavniki SKSK smo bli naprošeni, da se ne javljamo k besedi, ker je govora o industrijski konoplji, in ne medicinski ali rekreativni, za kateri nam nihče ne odreka specializacije. Rečeno je bilo, da nas bodo povabili v delovno skupino, ko se bo oblikovala (ni posneto).
Rečeno je bilo tudi, da bodo vsi trije predlogi za vse tri konoplje (razvrščene v tri skupine glede na vrsto uporabe - kar je z našega stališča neprimerna klasifikacija) vloženi do parlamentarnih počitnic (JE posneto)!
Do danes nismo bili povabljeni v nobeno 'delovno skupino'!
Rečeno pa je bilo, da bo do konca leta omogočena tudi 'medicinska' uporaba konoplje.
Nas zanima, kako.
Civilno družbo zanima KAKO.

Predvsem pa, zakaj ji ni dovoljeno sodelovati pri tem, ko pa vsi vemo, da je bila konoplja demonizirana in da imamo izkušnje z njo izključno uporabniki, ki smo jo v dolgih letih uporabe na vse možne načine preizkusili. Kljub prepovedi - na lastno odgovornost!

Zanima nas, koliko in komu bomo morali (ali bo morala zavarovalnica) plačati, če se bo nekdo hotel zdravit s konopljo ... Samozdravit - drugo kot samozdravljenje telesa za nas ne obstaja, obstajajo samo pripomočki ... ki delujejo ali pa ne. Spremljevalni efekt v cvetlicah na veliko žalost farmacije deluje že tisočletja ... Nikoli ne potrebujemo samo ene učinkovine, rože imajo vedno vgrajene še spremljevalne (podporne) substance.
Zakaj bi človek potreboval zdravnika za dostop do svojega zdravja?
Sam sem odgovoren za svoje telo in sam odgovarjam za njegovo zdravje.
Enako je z Bogom, ne potrebujem duhovnika za dostop do njega.
In še marsikoga v tem vašem sistemu preprosto ne uporabljam.

In končno pridemo do preventive. Največji del konoplje se porabi preventivno, v zdravilne namene - ne medicinske! Ugotovili so, da samo en dim konoplje na dan zaustavlja vnetja v možganih, ki so v ozadju večine starostnih težav pri delovanju možganov.
Konoplja pride v dveh osnovnih variacijah - sativa in indika. Prva vsebuje več THC, druga več CBD. Enkrat potrebuješ enega, drugič drugega, odvisno kaj od tebe zahteva svet in koliko počitka rabi telo, da se regenerira.
Da lahko delamo vse to, kar sistem od nas zahteva, se moramo nekako spravit v tako psihofizično stanje, da vse te zahteve in predvsem stres sploh lahko prenesemo. Predvsem pa se je iz teh napetih stanj treba potem pomirit. Da ne izgoriš že pri štiridesetih.
Delo osvobaja - kdo je že to inštaliral v um ljudi?
Velika večina nas uporablja konopljo zato, da si pomagamo pri doseganju (zdravilnih) stanj zavesti, ki nam jih sistem z vsemi možnimi sredstvi preprečuje in onemogoča. Ta stanja žal niso dobrodejna za sistem, ki vedno bolj spominja na suženjstvo. Mir je glavni zdravilec, telo rabi za samozdravljenje mir (počitek); če mu ga dolgo, predolgo ne damo, rabi pomoč, pripomočke ... Večje doze nečesa, kar ga spravi v stanje miru.

Komentarji (7)


SKSK
http://sksk.si/article.php/KjeSoVsiTrijePredlogiZaVseTriKonoplje