Slovenski konopljin socialni klub

Izjava za javnost ob koncu zbiranja podpisov

Najlepše se zahvaljujemo vsem, ki ste prispevali svoj podpis, nam pomagali pri zbiranju in nas kakorkoli drugače podpirali. Vsi skupaj smo uspeli!

Zelo smo veseli, da je zbiranje podpisov uspelo in še celo v tako visokem številu, kar je le dokaz, da živimo v Sloveniji osveščeni ljudje, ki se zavedamo pomena zdravja in pomembne vloge, ki ga ima poznavanje in uporaba zdravilnih zelišč na naše zdravje. Veseli smo, ker se ljudje zavedajo, da osebna svoboda glede odločanja o načinu ohranjanja zdravja in načina zdravljenja najboljša pot do javnega zdravja. Veseli smo, da so ljudje premagali predsodke, ki so nam jih vsiljevale mednarodne koorporacije in nam jemale pravico do uporabe zelišč, ki so jih uporabljale naše prababice, kot je konoplja.

Veselimo se zmage ljudstva in zdravega razuma. Zdaj pa je treba zapeljati postopek do uspešnega zaključka in srčno upamo, da poslanci ne bodo gluhi in slepi za voljo ljudstva ter pričakujemo, da se bodo do obravnave dovolj seznanili z zadevo in enoglasno podprli to čudovito priložnost, da našo državo izvlečemo iz težav, tako finančnih, kot ekoloških, priložnost, da naša država ponovno zacveti kot dežela zdravih in modrih ljudi, priložnost, da vstopimo v novo, svobodnejše, bolj vedro in bolj zdravo obdobje.


Sorodne povezave

Trackback

Trackback URL for this entry: http://sksk.si/trackback.php/IzjavaZaJavnost

No trackback comments for this entry.
Izjava za javnost ob koncu zbiranja podpisov | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.