Slovenski konopljin socialni klub
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?
Prispeval/a: Zdrav um v zdravem razmišljanju dne sreda, julij 15 2015 @ 10:59 CEST

Ok tako nazadnjaški način hipijevskega razmišljanja pa že dolgo ne.

O zdravnikih lahko rečem samo to da to ne bo edina zatirana droga na trgu z možnostjo zlorabe, za katero je uvedeno da ima samo zdravnik zadnjo in edino besedo o uporabi(legalno). S tem že do zdej nimaš tok problemov tko da ne vem zakaj jokaš.

Drugo naš um možgani whatever rabi mir? Amm mogoče kak hobi za užitek, pa sumim da mal več k dim na dan ti užiješ tega kar ima očitno resne posledice na zmožnost racionalnega razmišljanja na tebe.

Kot zadnje samo dodam, da se strinjam o tem da bi bilo legaliziranje trave lahko pozitivna stvar, Sam tudi če bo boš imel probleme z davkarijo ki se bo trudila da te bo kar se da omolzla za ta tvoj "hobi" oz "zdravstveno" potrebo. Tko da nikol ne bo tko k boš hotu. Dokler živiš v družbi oz državi se moraš vesti kot EDEN izmed državljanov, imaš določene privilegije in imaš določene naloge.

Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?
Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, julij 16 2015 @ 12:24 CEST

"Zdrav um v zdravem razmišljanju" dobro da si se malo razpisal.. tvoj komentar je strokovno podprt in niti malo pokroviteljski.. zdaj pa brž nazaj v čredo..

Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?
Prispeval/a: Anonymous dne petek, julij 17 2015 @ 05:49 CEST

Taki ljudje kot ti in tisti ki je napisal ta clanek dajejo slabo luč na vse tiste ki kadimo konopljo pa naj bo to iz takšnih ali drugačnih razlogov. Argument, da jo potrebujete za pobeg iz resnicnega sveta je dokaz da nimate vse poštimano v glavi. Lahko so kar mislim da je ravno ta prepoved uporabe konoplje najbolj glaven razlog zakaj jo uzivas. Da se pocutis kot da si nekaj posebnega in se upiras sistemu. Kreten. S takimi argumenti nebos dosegel nic. Sploh pa ne v kaksnen parlamenti in nevem kaj. Po takšni logiki bi lahko legalizirali tudi speed in bilokatero drugo poživilno drogo. Ker te pac zbudi.
Pa toliko drugih in boljsih argumetontov bi lahko uporabili ti/vi pa se koncentrirate na tiste ki so sporno z delovanjem druzbe. Nemorem nc druzga recr kot: budale!!!

Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?
Prispeval/a: Anonymous dne nedelja, julij 26 2015 @ 20:08 CEST

js res ni vem, kaj vidiš ti slabega v tem članku. meni je dobro napisan in ga podpiram.

kretena iz sebe delaš ti, ne jaka.

Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?
Prispeval/a: Anonymous dne nedelja, avgust 16 2015 @ 15:13 CEST

Na žalost vsi ne razmišljajo tako. Zato pa močno dvomim v njihovo korist pri legalizaciji...

Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?
Prispeval/a: zakon k je anonimno dne ponedeljek, november 30 2015 @ 09:46 CET

Zakaj ne bi legalizirali vseh grog in jiih dali nazaj kamor spadajo - drug store? Če imaš ti pravico uživat dober alkohol za male pare, zakaj bi jaz kot uživalec nečesa drugega preplačeval slabo robo, samo zato ker je prepovedana? poznamo prednosti in slabosti večine drog... na posamezniku je ali bo probal ali ne...
samo v razmislek.... ;)

Kje so vsi trije predlogi za vse tri konoplje?
Prispeval/a: Anonymous dne sreda, julij 20 2016 @ 08:37 CEST

manj price dejmo kj nardit da se ze to facking legazira koji k. je tej drzavi.