Slovenski konopljin socialni klub
Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Spletna stran ni odgovorna za komentarje uporabnikov.
Prispeval/a: Anonymous dne torek, junij 30 2015 @ 18:50 CEST

Jaka nič ne trdi, da je dobil sladkorno zaradi cepljenja, ampak po cepljenju. Dejstvo je, da pred cepljenjem ni bil sladkorni bolnik, po cepljenju pa je to postal. Zdaj pa si razlagaj kakor hočeš, mejnik med zdravjem in boleznijo je bilo pač cepljenje.
Jabolko pade na zemljo zaradi gravitacijskega zakona. Ampak to velja samo zato, ker je Newton to znanstveno dokazal, dokler je to razlagal kmet, da je pač logično, da jabolko pade na zemljo, to ni bilo čisto gotovo. Zanesljivo je, ker je znanstveno dokazano.

Prispeval/a: Anonymous dne četrtek, avgust 13 2015 @ 15:31 CEST

Točno tako, zadesljivo je kar je znanstveno dokazano. In temu ljudje verjamejo. Prav tako ljudje verjamejo vižam in vračem, dokler je to njim v prid. Ko pa nekaj ni, pa hitro zaprejo vrata pred tem in naredijo zadevo en velik bau bau, stereotip ali pa se splošno zadeve izogibajo. In kaj je marihuana drugega? Pred njo imajo ljudje še vedno strah, menijo da je droga, povzroča odvisnost, bla bla bla. In kaj Jaka dela? Govori o vsem povprek kako je dobra gor dol. Ko neka ženska na kavi, ki govori kolk neka kremca pomaga. Niti se ne obnaša karakterno močno. Spremeniti mora svoj odnos, postati bolj resen, podkrepljen s konkretnimi številkami in realnimi problemi/primeri, ne pa da tam cinca in izpade totalno nesamozavesten. Če želimo legalizacijo, zamenjajte tega tipa, ali pa naj se spravi skupaj in prebere kako knjigo o tem kako vodit debato, ne pa biti voden v debati oziroma tam stati in na vsakih 5 minut nekaj izjavit. Aja pa še tole: NIKOLI, in resno mislim, NIKOLI, ne sebe dajati kot primer na nekem razgovoru/debati/intervjuju! Mislim, si res tolk glup? Najdi neko majhno punčko/fantka, ali pa neke konkretne številke in jih navedi kot primer. Tako ne morejo dvomiti o resničnosti podatkov + dosežeš empatijo. Do tega tipa ne moreš doseči ravno take empatije kot do neke 3 letne punčke.