Razočaranje

nedelja, januar 11 2015 @ 17:50 CET

Leta 2009, ko so se začeli protesti (žal so bili vodeni s strani nekaterih profesorjev fakultet, ki so delali po naročilu sistema, politike itd., in to za svoj denar, ne za ljudi), sem s skupino somišljenikov začel s pobudo za samooskrbo, saj hočemo doseči, da si človek lahko pomaga sam!

Od takrat do danes se je marsikaj spremenilo. Vsekakor smo zadovoljni, da ljudje več vedo o konoplji in v svojih izjavah niso tako nekonsistentni, kot nekateri citirani  "strokovnjaki" v prispevku.

Predlani sem v parlament vložil predlog 3. zakonov zato, da bi si ljudje lahko pomagali sami, dobili pa smo sintetiko oz. nekaj naravnih kanabinoidov, ki so le kaplja v morju vseh zdravilnih učinkovin, ki jih imajo konopljini derivati. Milan Krek in sekretarki Vesna Kerstin Petrič, Nina Pirnat ter drugi zaposleni na Ministrstvu za zdravje bi, če bi hoteli in bili sposobni, to lahko dokazali. A po Krekovih besedah so preko medicine naredili vse, kar je bilo v njihovi moči. A ste resni!? To ni bil naš namen. Še zdaleč nismo hoteli ljudem ponuditi še več tablet. Naš cilj je prosto sajenje, da si lahko vsak pomaga sam.

Razumem vas, doktorji, in vaše denarnice; razumem, da ste zdravniki le prodajalci farmatcevskih izdelkov in da vam ni v interesu, da smo zdravi. Vam želim to, kar tudi sebi: KONOPLJO. Z njo si lahko odprete zavest in se odvadite tudi odvisnosti od denarja in moči.

Če mislite, da bomo nehali, se motite. Dokler ne boste govorili in delali v prid ljudi, boste na tapeti. To je sicer zelo malo, a upam, da bodo ljudje končno spoznali resnico in nam pomagali.

Konoplja mi kot diabetiku zagotavlja boljše zdravje in varnost, ki sta zaradi nesposobnosti in nerazumevanja odgovornih ogrožena ...

Jaka Bitenc SkSk

Komentarji (1)


SKSK
http://sksk.si/article.php/Razocaranje